Lidt om bloggen

Så er der efterhånden styr på hvilket theme jeg vil kører med på siden, nu skal jeg bare have lavet mit banner færdigt. Det bliver nok ikke lige i år.

Denne blog kommer til at handle om de ting som jeg syntes jeg vil kommenterer på, det kan være alt fra politisk til sport over brugerundersøgelser eller spil (primært pc).
Jeg har haft siden oppe før, men en fejl hos dem der hoster siden gjorde, selv om jeg betaler en høj pris for at være sikkert mod sådan fejl, at hele den database der indeholder bruger info, login detaljer, indlæg, kommentarer og så viderer røg en tur, og backuppen røg samtidig med.

Anyway, der vil komme lidt op de næste par dage, bl.a. om brugerundersøgelser Triaba.com og M3 Panel som er blandt dem jeg bruger mest. Og så om et par spil, Path of Exile samt Football Manager 2018 som lige er udkommet, skal lige nå at spille det lidt mere inden jeg kan komme med en dom over det, men regner med at have det oppe inden næste uge er omme.

Leave a Comment

(0 Comments)