Chili – og om jeg burde skrive lidt om det på denne blog

Jeg har ikke været så effektiv med denne blog, og det går mig lidt på.
Så jeg har besluttet at jeg nok vil lave lidt flere indlæg, bl.a. med chili som er en af mine hobbyer, jeg sår selv, men det sker da også at jeg køber.
I år har jeg ikke lige så mange som jeg har haft før hen, vil heller købe i år hvis vi snart får noget mere varme og solskin.

I år står sorterne pt. på habernero, i form af den almen røde, orange og mustard. Jalapeno, bare den almen, mine elefant jalapeno døde desværre.
Og så har jeg en del tomater, desværre viser det sig at den sort jeg havde håbet på jeg havde plantet ikke var stabil krydsning, så enten har jeg fået en helt ny sort eller en gammel sort, det finder jeg først ud af når tomaterne er modne. Og faktisk er de første på vej, de har været ret glade for at vokse fordi de har haft 16 timers kunstigt “sol” lys per dag. En enkelt af dem er 1 meter og 70 høj.

Jeg håber på at i løbet af et par dage at jeg kan få fat i et nyt kamera og smidt et par billeder op.

Leave a Comment

(0 Comments)