moon.dk og fremtiden

Jeg har i lang tid gået og overvejet, hvad skal moon.dk være for en side?
Jeg har haft mange ide’er og har da også prøvet at få min blog op at kører et par gange, men det er aldrig blevet til det vilde, mest af alt fordi jeg ikke tager mig tiden til at sætte mig ned og tænke over indholdet, det meste er bare “on the go” lige som denne er, lige på nær det faktum at jeg har tænkt en hel del over hvad jeg vil med siden.

Om et par måneder lander der en hosting regning på 2500 kr, som dækker 2 års omkostninger til at host siden, det er i den dyre ende, og Servage som jeg er hostet ved, har lavet så mange ting om, til det dårligere, at jeg ikke længere anser dem som værende et top hosting sted.
Og lad mig være ærlig, mest over for mig selv, jeg har ikke brug for fri trafik, sql osv. Jeg har brug for et sted der kan tilbyde stabil oppetider, gode mail forhold (plads/antal af mail konti) og så må det gerne være lidt billigere. Som nævnt i posten neden under, så afventer jeg udbetaling fra google adds, i løbet af de sidste 4 år har jeg kun fået sølle 175.54 kr ud af det, så det dækker ikke engang 5% af omkostningerne.

Så hvad skal moon.dk være?
Skal jeg begynde at skrive mere om chili, mere om hvordan jeg lever med skizofreni, og nu også med diabetes 2?
Skal jeg bevæge mig mere mod det jeg bruger det meste af min tid på, nemlig spil? Eller skal det være noget helt tredje?

Jeg burde lave et indlæg minimum hver Lørdag, over den næste måned, bare for at teste mig selv, er jeg i stand til det, jeg håber det lidt, det ville være rart at få siden op og kører igen, samt fortælle andre om hvordan jeg har det med min sygdom, hvordan jeg overlever, og hvor meget angst kan kontrollere dit liv.

Leave a Comment

(0 Comments)