Lidt om hvilke spil jeg spiller for tiden

Et lille indlæg om noget andet denne gang.
For at få tiden til at gå, og faktisk også for at holde stemmerne væk, så bruger jeg en hel del tid foran min PC.
En stor del af tiden bliver brugt på at spille et spil der hedder Path of Exile, det er et Action Role Playing Game (ARPG) som er i stil med f.eks Diablo 2/3, faktisk er det flere udviklere fra Diablo 2, der valgte at skabe Grinding Gear Games, udviklerne af Path of Exile (poe fremover). De har gjort et godt stykke arbejde med det spil, som er 100% gratis at spille, der er intet “pay to win” i spillet, det eneste du kan bruge penge på er extra ting som stash plads (kiste plads til dine ting) og kosmetisk ændringer f.eks få nogle vinger, eller en speciel form for armour udseende.
Jeg spiller stort set altid i en league, som oftes kommer hver 3 måned, og vare så, næsten 3 måneder. Den næste er Blight league, og selvfølgelig vil jeg også spille den.
Ud over PoE spiller jeg f.eks Two Point Hospital, det er også en genskabelse af et spil jeg var glad for da jeg var yngre, nemlig Theme Hospital, faktisk et par af de samme udviklere igen, som sidder og arbejder med det, et meget underholdene spil, har brugt en del tid på det, og ser man på hvad spillet koster, så er det pengene værd.
Ud over det så leder jeg altid efter nye eller gamle spil at afprøve igen, men intet spil har fanget mig som PoE. Det er ret unikt.

Har været en stor fan af Football Manager i mange år og køber da også den nyeste version når det kommer, men det seneste års tid har min interesse for spillet været dalende, der er ofte hvor jeg føler der er alt for meget spil tid, på bitte små ligegyldige informationer. Så næste version, der kommer i November, der venter jeg lidt med at købe det, til det kommer på tilbud.

Jeg har været stor fan af World of Warcraft, og det er nu ude i en klassisk version, men, det bliver uden mig, jeg vil ikke suges ind i det univers igen, jeg brugte for mange timer på det dengang, og vil ikke rigtig raid mere.

Jeg er altid på udkig efter nye spil, og jeg har også prøvet mange spil gennem tiden, nogle med succes, andre har været en stor skuffelse, f.eks Civilazation 6, Age of Wonders: Planetfall og Sekiro.

På grund af at der starter ny league i PoE på Fredag, så vil jeg nok ikke lige lave et nyt indlæg før næste weekend. Kommer an på hvor godt jeg syntes om Blight league.

Leave a Comment

(0 Comments)